XVII. TökfesztiválKONCERT A FESZTIVÁLBAN
A XVII. Rácalmási Tökfesztivál szombat esti fellépője a Halottpénz együttes lesz. A nagy a rajongótáborral rendelkező zenekar tömegeket vonz, a színpad előtti nézőtéren viszont a szigorú katasztrófavédelmi szabályoknak megfelelően legfeljebb 3450 fő tartózkodhat.
A beléptetést kísérő tolongás megelőzése érdekében egyesületünk vezetősége úgy döntött, hogy a koncertre elővásárlással biztosít jegyeket.
Mivel a Tökfesztivált elsősorban városunk polgárainak szervezzük, a rácalmásiak augusztus 23-ig 1000 Ft-ért juthatnak a koncertre érvényes jegyhez, melynek árusítása július 26-án (hétfőn) kezdődik a kúriában és a művelődési házban.

Kúria
kedd        8.00-18.00
péntek    8.00-18.00
szombat 8.00-18.00
Művelődési ház
hétfő      12.00-18.00
szerda      8.00-20.00
csütörtök 8.00-20.00

A jegyek vásárlásakor be kell mutatni a rácalmási lakcímkártyát, a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt, valamint a védettséget igazoló hatósági okiratot.
Augusztus 23. után mindenki egységesen 5000 Ft-ért válthaja meg a koncertbelépőjét, a fennmaradó készlet erejéig. A koncertbelépők az aznapra érvényes karszalag nélkül csak az előadás megkezdése előtt egy órával jogosítanak a kúria területére való belépésre. (A karszalaggal is rendelkezőkre ez a korlátozás nem vonatkozik.)
Az előadás elmaradása esetén az előre megváltott koncertbelépők árát a vásárlást igazoló nyugta bemutatása ellenében visszatérítjük.
A fesztivál összes többi fellépője megtekinthető és meghallgatható a napi belépő karszalag birtokában.
 
Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület

2020-as mérleg

OBHGEPI_PK_642_18486496107_Racalmasi_Varosvedo_es_Szepito_Egyesulet_2514812135585700

Kieg.-melleklet

2019 évi mérleg

OBHGEPI_PK_542_Rácalmási_Városvédö_és_Szépítö_Egyesület_2990184940111500_262349883914

mérleg-közzététel-igazolás

Kiegészítő-melléklet-2019

Adó 1% 2018 közlemény

18KOZ_18486496107_RÁCALMÁSI_VÁROSVÉDÖ_EGYESÜLET_775421595219600

Almás sütemények versenye

Már minden előkészület megtörtént az Almavirág Fesztivál megrendezésére, amikor a járványhelyzet következtében hozott intézkedések lehetetlenné tették annak megrendezését. El kellett gondolkodnunk azon, hogyan tartsuk össze közösségünket, hogyan csempésszünk egy kis jó kedvet, mosolyt az otthonukba szorult emberek életébe. Majerné Perusza Andrea állt elő az ötlettel, hogy az almás sütemények versenyét a megváltozott körülmények ellenére is megrendezhetnénk. A sütemények fotóinak nézegetése nem ér fel azzal az érzéssel, amikor a fesztivál forgatagában, pihenésként kóstolgatjuk az almás desszerteket, de a receptek közzététele lehetővé teszi, hogy otthon mindenki kipróbálhassa a tudományát, és ínycsiklandó finomságot varázsolhasson a család asztalára. A versenyt nagy érdeklődés kísérte, több mint kétezren szavaztak. Köszönet jár Andinak az ötletért, és a verseny lebonyolításáért. Reméljük sokaknak szereztünk kellemes perceket!

Megjelent kiadványunk!

Varosvedok_kiadvany_2019_web

2019-es naptár

KÉRJÜK TÁMOGASSA EGYESÜLETÜNKET!

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

Magyarország piacvezető karszalag, nyakpánt, és reklám
kulcstartó gyártója és forgalmazója, az Euroko Kft. [2] és a
Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület együttműködési
megállapodást kötött.

A vállalkozás 10 éve gyárt és forgalmaz karszalagokat,
nyakpántokat, kulcstartókat és egyéb promóciós termékeket,
valamint ezek kiegészítőit. Az értékesítői kollégák a
grafikusokkal együttműködve váltják valóra a megrendelők
kívánságait, akár a legkülönlegesebbeket is. A kft. egyik
legjobban keresett, legnépszerűbb terméke a tőszelvényes Tyvek
karszalag. [3]

Az Euroko Kft. számára mindig is fontos volt a társadalmi
felelősségvállalás. A most megkötött megállapodás is ennek a
része.


Tisztelt Adózó támogatónk!

Kérjük ne feledje, hogy az SZJA bevallás gyakorlatának változására tekintet nélkül továbbra is van lehetősége rendelkezni adója 1%-ról!

Függetlenül attól, hogy ki és milyen módon készíti el bevallását Önnek lehetősége van akár postai úton is rendelkeznie!

A rendelkezést a már megfizetett adója 1%-ról 2018. május 22-éig benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton1, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az e-szja felületen az online kitöltő program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)
  • 17EGYSZA jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban). A nyomtatvány a NAV honlapjáról is letölthető.
  • a 17EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként (postai úton, vagy a személyesen a NAV ügyfélszolgálatain)

2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, azonban a korábbi évek gyakorlatával egyezően a munkáltatója továbbra is összegyűjtheti az Ön 1+1 %-os nyilatkozatát. Amennyiben munkáltatója útján rendelkezik adója 1+1 %-áról, akkor azt részére legkésőbb 2018. május 10-éig lezárt borítékban leadva teheti meg. (Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén, továbbá a kísérőjegyzéken rajta legyen az aláírása!)

Ha Ön szeretné befizetett adója 1%-val támogatni egyesületünket, akkor a rendelkező nyilatkozatot letöltheti innen!