Közgyűlés


Közgyűlést tartottak a Városvédők

2017. március 24-én megtartotta éves rendes közgyűlését a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület. A mostani közgyűlés különleges alkalom is volt, hiszen ez évben tisztújítást is kellett tartani.

A közgyűlésen meghívottként jelen volt Schrick István polgármester úr, valamint az egyesület jogi képviselője, dr. Bozsitsné dr. Pető Erzsébet asszony is.

A megjelent tagokat Pallos László köszöntötte és tájékoztatást adott a közgyűlés hivatalos lebonyolításának menetéről.

Bodnár Sándor elnök beszámolójában nem csak az Egyesület elmúlt évben végzett tevékenységéről számolt be a közgyűlésnek, hanem ezen túlmenően összefoglalta az Elnökség által a megválasztása óta, azaz az elmúlt négy évben végzett munkáról is. Ebben az időszakban ünnepelte a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület fennállásának 20. évfordulóját, és erre az időszakra estek az önkormányzati választások is, amikor az Egyesület jelöltjeként induló polgármestert és képviselő-testületet választották meg a rácalmási polgárok. Bodnár Sándor beszámolt az egyesület négy éves ciklusának a gazdálkodásáról, számba vette az évről évre vállalt és elvégzett feladatokat majd köszönetet mondott a tagságnak, akiknek az összefogására, ötleteire, lelkesedésére és munkájára mindig számíthatott. Megköszönte továbbá a helyi önkormányzat és az intézmények vezetőinek, munkatársainak segítő együttműködését is.

Bodnárné Surányi Gabriella az egyesület 2016. évi gazdálkodásáról számolt be, Szalóki-Oros Brigitta pedig a Felügyelő Bizottság által elvégzett ellenőrzési feladatokat ismertette a Közgyűléssel.

A Közgyűlés valamennyi beszámolót elfogadta.

A tisztújítás előtt Schrick István, Rácalmás város polgármestere köszöntötte az Egyesület megjelent tagjait. Köszönetet mondott az Egyesület által Rácalmás város érdekében kifejtett közösségépítési, virágosítási, parkgondozási és rendezvényszervezési feladatok elvégzéséért és elismerését fejezte ki a tagság felé, amiért töretlen lelkesedéssel, évről évre nagyon sokat tesznek azért, hogy Rácalmás szép, virágos, élhető és barátságos város legyen.

A közgyűlés második felében került sor az Elnök, az Elnökség és a Felügyelő Bizottság tagjainak megválasztására. A Jelölőbizottság munkájáról Tóth Balázs számolt be és ismertette a jelöltek nevét. Titkos szavazással a Közgyűlés újabb 4 évre elnöknek választotta Bodnár Sándort. A vezetőség körében egy változás történt, az Elnökség új tagja lett Tóth Csaba. A megválasztott tisztségviselők megköszönték a tagságnak a bizalmat, reményüket fejezték ki, hogy vállalt feladataikat továbbra is a tagság és Rácalmás közösségének megelégedettségére fogják végezni.

KÖZGYŰLÉSI BESZÁMOLÓ

a

fotó: Ady

2016. február 18-án Egyesületünk megtartotta éves rendes közgyűlését. A meghívóban szereplő napirendi pontok szerint zajlott a közgyűlés. A beszámolók, a költségvetési terv és a hozzászólások meghallgatását követően a közgyűlés által elfogadásra került a 2015. évi gazdasági és közhasznúsági beszámolónk, amit az alábbiakban teszünk közzé.

 pk142-page-001

 pk142-page-002

pk142-page-003pk142-page-004pk142-page-005pk142-page-006pk142-page-007pk142-page-008pk142-page-009pk142-page-010pk142-page-011pk142-page-012

munkaterv1

munkaterv2


KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

 

Tisztelt Egyesületi Tagunk!

A Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület (2459. Rácalmás, Szigetfő u. 11-13.) nevében meghívom Önt a

  1. február 19-én (péntek) 16.30 órakor

tartandó éves rendes közgyűlésünkre.

 

Helyszín: Rácalmási Művelődési Ház

 

Határozatképtelenség esetén megismételt közgyűlés tartására kerül sor az eredeti meghívóban közölt napirendi pontok tárgyalásával 2016. február 19-én 17 órakor.

A megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

A megismételt közgyűlés helye: Rácalmási Művelődési Ház.

 

Közgyűlés napirendi pontjai:

  1. Beszámoló a 2015. évben végzett tevékenységünkről.

Előadó: Bodnár Sándor elnök

  1. Beszámoló az egyesület 2015. évi gazdálkodásáról.

Előadó: Bodnárné Surányi Gabriella elnökségi tag

  1. A Felügyelő Bizottság jelentése az egyesület 2015. évi munkájáról.

Előadó: Szalóki-Oros Brigitta

  1. évi munkaterv és költségvetési terv ismertetése.

Előadó: Bodnár Sándor elnök

  1. Egyebek

 

Rácalmás, 2016. január 12.

Bodnár Sándor
Elnök s.k.